top of page

Emily

Bijgewerkt op: 20 aug. 2021Ik was 11 toen ik naar België kwam. Ik ben opgegroeid bij mijn Chinese mama waardoor ik erg met de Chinese cultuur verbonden was. Sinds ik niet meer bij haar ben, zoek ik dat steeds meer op in andere projecten en mensen die ik leer kennen.


Eten is een belangrijk aspect van mijn jeugd. Ik herinner me dat ik als kind toen ik jarig was, het gebruikelijk was om traktaties mee te nemen naar school. Ik en mijn mama maakten dan snoepzakjes met Chinese koekjes en ik herinner mij dat de anderen van de klas dat wel lekker vonden maar ook echt een beetje raar. En ik snapte niet waarom dat raar was! Ik dacht: dat is nu toch het lekkerste wat er bestaat?!


Maar het feit dat mensen dat raar vonden, heeft mij nooit weggehaald van Chinees eten. Ik ken wel mensen die het niet meer willen eten omdat ze bij de Vlaamse community willen horen. Maar ik vind: lekker eten wint over alles.107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page